onsdag 7 mars 2012

Fiskefelé à la créme fraiche


Ingredienser:
1/2 gul lök
200 g färsk eller djupfryst fiskfelé
saft av 1/4 citron = 2 tsk
1 msk vatten
1- 1 1/2 krm örtsalt
1 krm pepar
klippt dill
1 krm finsmulad dragon
1/2 dl crem fraiche
1 dl mjölk
1/2 dl riven ost.
1 tsk margarin

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200°. Smörj en ugns säker form. Hacka löken fint och fördela den på formen. Lägg fisken ovanpå. pressa citronsaft över och häll på vattnet. Krydda med örtsalt, peppar, dill och dragon. Blanda lätt creme fraiche med mjölken och häll blandningen över fisken. Strö över riven ost. Ställ formen i mitten av ugnen i 15 - 20 min.

tips: Gott att servera med potatis

Jag tyckte att min fisk blev god. Råkade krydda lite för lite med salt och peppar, men "såsen" blev riktigt bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar