tisdag 28 augusti 2012

Du behöver:

  • 4-5 tinade kycklinginnerfileer eller 2 tinade kycklingfileer
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 morot
  • 1 paket krossade tomater
  • 1-2 dl vatten
  • 1,5 dl matlagningsgrädde
  • Itailensk salladskrydda
  • Basilika
  • 1 grönsaksbuljongstärning
  • Salt och peppar.

Börja med skära kycklingen i tärningar.
Skala och hacka lök, vitlök och morot.
Salta, peppra och krydda generöst med itailensk salladskrydda och basilika på kycklingen.
Stek sedan kycklingen i olja med itailensk salladskrydda i. Häll i grönsakerna och fräs till kycklingen är så god som genomstekt.
Häll i krossade tomater, vatten, matlagningsgrädda, buljongtärning och smaka av.
Låt småkoka i 5-10 minuter.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar