- 4-5 tinade kycklinginnerfileer eller 2 tinade kycklingfileer
- 1 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 1 morot
- 1 paket krossade tomater
- 1-2 dl vatten
- 1,5 dl matlagningsgrädde
- Itailensk salladskrydda
- Basilika
- 1 grönsaksbuljongstärning
- Salt och peppar.
Börja med skära kycklingen i tärningar.
Skala och hacka lök, vitlök och morot.
Salta, peppra och krydda generöst med itailensk salladskrydda och basilika på kycklingen.
Stek sedan kycklingen i olja med itailensk salladskrydda i. Häll i grönsakerna och fräs till kycklingen är så god som genomstekt.
Häll i krossade tomater, vatten, matlagningsgrädda, buljongtärning och smaka av.
Låt småkoka i 5-10 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar